Pronáje kancelářských prostor v budově Smíchoff, Praha 5

Cena: 17 EUR/m2/měsíc
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Praha 5
Lokalita: Praha 5
Ulice: Plzeňská
PENB: A
Aktualizace: 01.09.2024 11:55
Číslo zakázky: 6630670
Stav: výborný
Obytná plocha: 1310 m2
Počet pater: 9
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Plyn: ano
Garáž: ano
Výtah: ano
Moderní administrativní budova Smíchoff, nacházející se v těsné blízkosti oblíbené smíchovské čtvrti Anděl, nabízí poslední volnou jednotku 1330 m|2 kancelářských prostor, které lze flexibilně uspořádat dle potřeb nájemců. Vyšší patra budovy nabízejí téměř 1 000 m2 odpočinkové komunitní zahrady a barbecue zónou, kterou mohou využívat všichni nájemci a zaručují nádherné výhledy na Prahu. K dispozici je také 500 m2 exponovaných obchodních prostorů s přímými vstupy z ulice Plzeňská. Díky unikátní architektuře budovy a moderním technologiím úspory provozu získají nájemci prvotřídní prostředí pro své podnikání. Administrativní budova Smíchoff splňuje přísné parametry pro certifikaci Leed Gold.
Budova Smíchoff se nachází v těsné blízkosti metra Anděl, což zajišťuje vynikající dostupnost hromadnou dopravou. V blízkosti budovy se nachází několik tramvajových zastávek a autobusových linek. Smíchoff je také dobře dostupný autem díky blízkosti městského okruhu a hlavních tahů na Plzeň a Brno.
Okolí nabízí širokou škálu služeb a obchodů. V bezprostřední blízkosti najdete nákupní centrum Nový Smíchov s množstvím obchodů, restaurací a kaváren. Dále je zde řada bank, pošta, fitness centra a další služby. Čtvrť Anděl je známá svou bohatou nabídkou kulturních a společenských aktivit, včetně kin, divadel a hudebních klubů. Blízkost Vltavy a parku Santoška poskytuje možnosti pro relaxaci a sportovní aktivity.

Aktuálně volné kancelářské prostory:

4. patro:
Kanceláře o ploše 1 316 m2 (lze dělit od cca 250 m2)
Malometrážní plně zařízené kanceláře.

Cena:
Kanceláře od 16,50 EUR/m2/měsíc + DPH
Služby 125 Kč/m2/měsíc + elektrická energie nájemce
Parkování: 130 EUR/místo/měsíc + servisní poplatky 270 Kč/stání.

Pro více informací a prohlídku prostor nás prosím kontaktujte
Realitní makléř:

Veronika Kováčová
tel: 602 299 455

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 102 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop