Pronájem bytu 4+kk 94 m2, s lodžií a sklepem - Praha, Jinonice

Cena: 30 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: zálohy na služby 4800, - Kč + elektřina
Status: rezervováno
Druh: byt 4+kk
Typ: pronájem
Okres: Praha 5
Lokalita: Praha 5
PENB: D 121 kWh/m2/rok
Aktualizace: 15.05.2024 15:24
Číslo zakázky: 6507810
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 90 m2
Počet pater: 5
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Hledáte rodinné bydlení, které nabízí bezpečné a příjemné prostředí k životu s dobrou dopravní dostupností? Tak tato nemovitost by mohla Vás zaujmout.
Byt se skládá z příjemného obývacího pokoje spojeného s jídelním prostorem a kuchyní, tří ložnic, koupelny, samostatného WC a praktického skladovacího prostoru. Celková plocha bytu je 94 m2 a poskytuje dostatek místa pro všechny členy rodiny.
Byt disponuje mimo jiné velkou lodžií, která je skvělým místem pro relaxaci, venkovní posezení a vychutnávání čerstvého vzduchu. Lodžie nabízí dostatek prostoru pro umístění venkovního nábytku a je ideálním místem pro trávení volného času s rodinou a přáteli.
Interiér bytu je vkusně zařízený a nabízí moderní vybavení. Kuchyň je plně vybavená kvalitními spotřebiči a nabízí dostatek úložných prostorů.
Nemovitost se nachází v klidné části Pražských Jinonic s dobrou dostupností veřejné dopravy, obchodů a služeb. V okolí se nachází řada škol, parků, sportovních zařízení a dalších atrakcí pro děti a dospělé, což zaručuje dostatek aktivit, zábavy a pohodli a dělá tuto lokalitu ideálním místem pro rodiny.
Tento prostorný rodinný byt je ideální volbou pro rodiny nebo páry, kteří chtějí mít prostor pro soukromí a pohodlí.
Těším se na společné setkání při prohlídce tohoto bytu.
Realitní makléř:

Levon Airapetian
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 46 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop