Prodej rodinného domu se zahradou , s dvojgaráží a saunou, užitná plocha 237 m2,Praha - Radotín, ulice Otěšínská

Cena: 16 499 990 Kč
Financování:na hypotéku za 71 065 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha 5
Lokalita: Praha 16
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 02:19
Číslo zakázky: 6505870
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 183 m2
Obytná plocha: 212 m2
Výměra pozemku: 408 m2
Počet pater: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Garáž: ano
Atraktivní rodinný dům s jihozápadní orientací, výjimečná lokalita a dobrá dojezdová vzdálenost do centra Prahy jsou hlavními důvody, proč zvážit bydlení právě v této nemovitosti , do které se budete v případě jejího pořízení, určitě rádi vracet.

Tento dům zanechává silný dojem hned od jeho prvního návštěvy. Prostorná zahrada, která se otevírá přes francouzská okna, nabízí příležitost pro setkávání se s rodinou a přáteli, zábavu Vašich dětí nebo společné posezení pod pergolou. Je zároveň akorát tak rozlehlá, aby Vám její údržba nezabrala příliš Vašeho drahocenného času. Romantiku dlouhých večerů bude podtrhovat krb s praskajícím dřevem, který zahřeje nejen Váš nový domov, ale i Vaše srdce. Podsklepení domu přináší další prvek unikátnosti, neboť zde můžete využít saunu, zprovoznit soukromý bazén, nebo si zřídit vlastní posilovnu. Každý den se tak stává příležitostí k relaxaci a odpočinku, aniž byste museli opustit pohodlí domova.

Okolí domu je vskutku nádherné, neboť je obklopeno bohatou zelení, cyklostezkami kolem řeky Berounky (cestou se lze zastavit ve vyhlášené restauraci Velo), a přírodními památkami. Nachází se zde i jeden z nejkrásnějších přírodních biotopů s koupalištěm. Na procházky můžete vyrazit do Radotínsko – chuchelského háje se Slavičím údolím, Radotínskými skalami a Radotínskou vyhlídkou. Dojít odsud můžete k přírodní památce Černé rokle nebo do přírodní rezervace Klapice. Kousek je to i do Českého krasu, tedy i k lomu Velká Amerika nebo ke Karlštejnu. Radotín se má v blízké době stát vstupním místem do příměstského přírodního parku Soutok, který se svou rozlohou 1300 hektarů stane jedním z největších ve střední Evropě, čímž se bydlení v této lokalitě stane ještě atraktivnější.

Najdete tu základní školu, školku, uměleckou školu, gymnázium, knihovnu, kino, zdravotní středisko a široké sportovní zázemí (sportovní hala, atletický a fotbalový stadion, softballové nebo beachvolejbalové hřiště, tenisové kurty, kuželkářská herna, plavecký bazén, skatepark, motokáry).

Autobusová zastávka se nachází pouhých třicet metrů od domu (interval 30 minut). Z ní za třicet minut dojedete na Smíchovské nádraží. Za stejnou dobu se tam dostanete i vlakem , přičemž můžete případně pokračovat až na zastávku Praha – Masarykovo nádraží nebo Praha- Hlavní nádraží. Do centra města se městskou hromadnou dopravou dostanete za čtyřicet až čtyřicet pět minut, autem za pětadvacet minut. Jistě uvítáte i snadné napojení na Pražský okruh, po kterém můžete rychle vyrazit jakýmkoliv směrem, pokud se budete chtít vzdálit dále za metropoli.

Zajímá Vás více? Podívejte se na přiloženou video prohlídku, fotografie a půdorysy.

Nechte se okouzlit tímto jedinečným domem, který nabízí vše, co potřebujete pro váš každodenní spokojený život, a přijďte se na něj podívat!

V případě Vašeho zájmu nás prosím kontaktujte na emailové adrese martin.hais@century21.cz, ozveme se Vám.
Realitní makléř:

Martin Hais
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 58 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop