Prodej byty 2+kk, 74 m2 - Praha - Smíchov

Cena: 8 890 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 38 289 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 5
Lokalita: Praha
Ulice: Zubatého 328/7
PENB: G
Aktualizace: 17.06.2024 14:21
Číslo zakázky: 61433
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Hledáte ideální bydlení v srdci Prahy? Nabízíme Vám moderní byt 2+KK na prodej, který se nachází v oblíbené lokalitě Anděl. Tento byt je skvělou příležitostí pro jednotlivce, páry či investory hledající kvalitní a pohodlné bydlení.

Dispozice:
Byt o celkové ploše 74 m2 se nachází ve 3. patře dobře udržovaného činžovního domu. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, šatnou, komorou, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. K bytu náleží také sklepní kóje.

Vybavení
Byt je připraven na vestavění kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči, kvalitními dřevěnými podlahami dle našeho návrhu. Okna s izolačními dvojskly, která zajišťují klid a soukromí.

Lokalita:
Lokalita Anděl je jednou z nejvyhledávanějších oblastí v Praze díky své výborné dopravní dostupnosti, bohaté občanské vybavenosti a širokým možnostem pro volnočasové aktivity. V blízkosti bytu se nachází nákupní centrum Nový Smíchov, množství restaurací, kaváren, parků a sportovišť. Metro B - stanice Anděl je jen pár minut chůze od domu, což zajišťuje rychlé spojení do centra města i dalších částí Prahy.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 46 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop