Krásný vzdušný byt plný světla 4+1 o výměře 128m2

Cena: 25 000 000 Kč
Financování:na hypotéku za 107 675 Kč měsíčně
Druh: byt 4+1
Typ: prodej
Okres: Praha 5
Lokalita: Praha 5
Ulice: Kořenského
PENB: D
Aktualizace: 17.06.2024 15:06
Číslo zakázky: 6530370
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 128 m2
Počet pater: 8
Patro: 4
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Tento nádherný byt na rohu Janáčkova nábřeží, ale zároveň v klidné ulici v historické budově je jako snový únik do minulosti s doteky luxusu a moderního pohodlí. S rozlohou 128m2 nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení s krásným výhledem do zeleného vnitrobloku

Vstupujete do prostorného foyer, které vás vítá s vysokými stropy a elegancí starých dob. Okamžitě vás zaujme přirozené světlo, které se lomí skrze velká okna, ať už jste v obývacím pokoji nebo jídelně.

Obývací pokoj je centrálním prostorem bytu, kde se můžete pohodlně usadit na pohovku s knihou nebo se těšit na večerní setkání s přáteli. Přilehlý balkon pak přináší možnost vychutnat si čerstvý vzduch

Kuchyně je vybavena moderními spotřebiči a kvalitními materiály, což umožňuje příjemnou přípravu jídla. Vzhledem k otevřenému designu můžete snadno komunikovat s ostatními členy domácnosti i hosty při přípravě pokrmů.

Tři ložnice poskytují klidný odpočinek po dlouhém dni. Pokoje jsou prostorné a světlé, s dostatkem úložného prostoru Moderní koupelna s vanou a a další se sprchovým koutem nabízí relaxaci a komfort.

Celkově je tento byt kombinací historické elegance a moderního životního stylu, který nabízí jedinečnou atmosféru a komfort pro své obyvatele.
Realitní makléř:

Veronika Kováčová
tel: 602 299 455

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 132 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop