Prostorný světlý byt 3+kk naproti parku Klamovka

Cena: cena v RK
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 5
Lokalita: Praha 5
Ulice: Plzeňská
PENB: G
Aktualizace: 01.09.2024 11:57
Číslo zakázky: 6947960
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 1569 m2
Obytná plocha: 82 m2
Počet pater: 6
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Dovolujeme si Vám nabídnout prostorný, světlý a tichý byt v 1. patře činžovního domu, který se nachází přímo naproti parku Klamovka. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, včetně elektřiny, podlah, kuchyně, koupelny. Přes 30 m2 velký obývací pokoj vznikl spojením kuchyně s pokojem. Kuchyňská linka je vybavena všemi spotřebiči zn. Whirlpool - lednice, plynový sporák, el. trouba, digestoř, myčka, dřez s drtičem odpadu atd. Z kuchyně je přístupná zasklená lodžie. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice. Druhá ložnice, velká 21m2, je orientována na opačnou stranu, do klidu vnitrobloku. Z centrální velké haly s vestavěnými skříněmi, je vstup do prostorné technické místnosti, koupelny se sprchovým koutem a samostatného WC.
Součástí bytu je i sklepní kóje v suterénu bytu. Parkovací místo je možné si pronajmout přímo ve vnitrobloku, v zahradě, za posuvnou el. bránou. V bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, gymnázium, Lidl, Billa, pošta, lékárna. Na metro Anděl jsou to 4 minuty - 3 zastávky tramvají nebo autobusem. Park Klamovka, nedaleký Petřín nebo Černý vrch vám umožní relaxaci v zeleni. Zálohy na služby jsou cca 7.500 Kč.
S případnou hypotékou Vám rádi pomůžeme. Doporučuji prohlídku.
Realitní makléř:

Jana Šišová
tel: 734 799 331

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 90 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop