Prodej bytu, 28m2, DV, ul. Voskovcova, Praha 5 - Hlubočepy

Cena: cena v RK
Status: rezervováno
Druh: byt 1+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 5
Lokalita: Praha 5
Ulice: Voskovcova
PENB: C
Aktualizace: 06.12.2023 14:03
Číslo zakázky: 3600591
Stav: dobrý
Vlastnictví: družstevní
Obytná plocha: 28 m2
Počet pater: 8
Patro: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Plyn: ano
Topení: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
PRODÁNO

Nabízíme k prodeji byt s dispozicí 1+kk v družstevním vlastnictví o celkové výměře 28m2, situovaný ve 4. nadzemním podlaží panelového domu ve vyhledávané části pražského Barrandova.

Jednotka s okny orientovanými jihovýchodním směrem je v původním stavu, určena k rekonstrukci dle vlastních představ. Dispozice: vstupní chodba, obytná místnost s kuchyňským koutem, komora, koupelna s vanou a samostatná toaleta.

Pečlivě udržovaný bytový dům prošel kompletní revitalizací (zateplení, fasáda, plastová okna, vstupní a vnitřní prostory, výtah).

Lokalita v blízkosti přírodních památek Prokopské údolí a Chuchelský háj se vyznačuje příjemným bydlením s množstvím volnočasových aktivit.
Výborná dopravní dostupnost, v pěší zastávky autobusů a tramvají s přímým spojem do centra metropole. V místě se nachází veškerá občanská vybavenost (školky, školy, pošta, poliklinika, lékárna, nákupní možnosti, sportoviště).

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem se zástavou jiné nemovitosti s nejvýhodnější úrokovou sazbou na trhu, který bezplatně zajistíme. Ohledně doplňujících informací, či zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Tomáš Modrý
tel: 776 327 118

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 532 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop